Bitcoin Whale Accounts Surge i 2021, da Fiat flyder ind

Antallet af konti med mere end tusind Bitcoins er steget med et betydeligt beløb siden begyndelsen af ​​året.

Ny statistik fra analyseudbyderen Glassnode antyder, at antallet af Bitcoin Profit er steget med mere end 200 siden starten af ​​2021.

Det klassificerer en ‚hval‘ som en konto, der har over tusind mønter, som til løbende priser vil blive værdsat til over 37 millioner dollars.

Antallet af #Bitcoin-hvaler (enheder, der ejer ≥ 1k $ BTC) har oplevet en forbløffende stigning.

Siden begyndelsen af ​​året har mere end 200 nye hvalenheder vist sig i netværket – data, der understøtter sagen om, at institutioner ankommer.

Diagram: https://t.co/UyP0uwZW5V pic.twitter.com/ymaM2J8ksS

– glassnode (@glassnode) 4. februar 2021

Institutionskonti?

On-chain-dataudbyderen foreslog, at disse kunne være intuitionelle konti og tilføjede „data, der understøtter sagen om, at institutioner ankommer.“ I december rapporterede Glassnode, at 78% af den cirkulerende Bitcoin-forsyning er illikvid og derfor næppe tilgængelig for køb;

„Dette peger på et bullish investorsentiment, da store mængder $ BTC hamstres – hvilket reducerer salgstrykket.“

Siden rallyet begyndte, korrigerede Bitcoin med 31%, men det er siden kommet sig tilbage til $ 37.000, kun 13,5% mindre end dets all-time high.

Glassnode rapporterede også, at aktivitet på fiat-on-ramp-udvekslinger som Coinbase har været en størrelsesorden højere end for krypto-dominerende børser som Binance i løbet af de sidste par uger. Dette kan være et tegn på, at nye penge strømmer ind.

#Bitcoin-tilbagetrækninger fra Fiat-on-ramp-børser (dvs. coinbase osv.) Har været en størrelsesorden højere end krypto-dominerende børser (dvs. binance osv.) Gennem de sidste par uger.

Nye penge strømmer ind i et hurtigt tempo. pic.twitter.com/BkziNxP5T0

– Yann & Jan (@__Double_U__) 3. februar 2021

Større institutionelle fonde som Grayscale har købt dip, og deres seneste aktiver under forvaltning har ramt en rekordhøj topping på 30 milliarder dollars. Omkring 80% af dette er i Bitcoin Trust, mens Ethereum-tilliden har lidt over 16%, et tal, der er steget for nylig.

MicroStrategy-administrerende direktør Michael Saylor var for nylig vært for en Bitcoin for Corporations-konference om, at der har været et overvældende svar;

”Svaret har været overvældende, alle sessioner er live, og vi vil dække materiale, der aldrig før er præsenteret online. „Ting, jeg ville ønske nogen havde fortalt mig for et år siden.“ „

Bitcoin-prisudsigter

På tidspunktet for pressen handlede Bitcoin til $ 37.200, hvilket er en nedgang på 2% i løbet af de sidste 24 timer efter at have tappet $ 38.000. Det har dog fået 27,5% siden korrektionens bund, et tryk under $ 29.000 den 22. januar.

Det næste niveau af modstand, der skal overvindes, er omkring $ 39.200-niveauet, og derfra kan det skubbe tilbage over $ 40.000 ganske hurtigt. På ulempen er der support på $ 35.500 med lavere niveauer på lidt over $ 32.000.

Analytiker Josh Rager kiggede på det to-dages diagram og tilføjede, at det “ser godt ud”;

$ BTC

Hvordan kan du lide 2Day Bitcoin-diagrammet?

Ser godt ud for mig pic.twitter.com/2T36AMv5nP

– Josh Rager 📈 (@Rager) 4. februar 2021