Bakkt Bitcoin Futures Set New Record High, Dwarfing Vorige

De handelsvolumes in Bitcoin-futures die worden aangeboden door Bakkt, de cryptogerichte dochteronderneming van de Intercontinental Exchange, vestigden op 27 juli een nieuw record van 11.509 contracten.

Overwegend dat elk contract 1 BTC vertegenwoordigt, ruwweg $127 mln waarde van hen veranderde gisteren handen.

 

Bakkt plaatst een nieuw verslag

 

Het is het vermelden waard dat de meest recente all-time high dwergen de vorige die werd ingesteld op 19 december 2019, met meer dan 6.312 contracten.

Destijds herstelde de Bitcoin-prijs zich van het meermaandelijks lage niveau van 6.400 dollar, met een stijging van ongeveer 15 procent binnen 24 uur.

Op 27 juli registreerde de Bitcoin Evolution prijs een gigantische dagelijkse kaars na het verpletteren van de $10.500 weerstand. BTC raakte $11.400, zijn hoogste niveau sinds augustus 2019.

Meer dan $120 miljoen aan shorts werd geliquideerd op de BitMEX beurs tijdens de rally van gisteren.

Zoals gerapporteerd door U.Today, verwachten meerdere analisten nu dat Bitcoin het $10.000 niveau in steun zal omzetten nu het eindelijk een overtuigende doorbraak heeft geënsceneerd.

 

Handelsvolumes over de hele linie

 

De CME Groep, de in Chicago gevestigde beurs die de slaapplaats in de gereguleerde Bitcoin-toekomstmarkt regeert, zag ook meer dan $1.2 miljard aan contracten die op 27 juli werden verhandeld.

Sprekend van vlekbeurzen, was Binance in het lood, met zijn dagelijks handelsvolume dat $1.4 bln overtreft. De Muntstukbasis en Bitstamp zijn in tweede en derde plaatsen ($429 miljoen en $316 miljoen, respectievelijk).